Myllyniemi

Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle.

Myllyyn ja samasta padosta voimansa saaneen raamisahan tiloihin olemme perinteitä kunnioittaen luoneet ainutlaatuiset, nykyasiakkaan odotukset täyttävät ravintola- ja kokoustilat sekä vierashuoneet. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua mahdollisimman pitkälle omista raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Asiakkaidemme tuloksekkaiden päivien tahdittajana toimivat tarvittaessa osaavat elämysten- ja valmennusten ammattilaiset, mutta Myllyniemessä on helppoa viettää aikaa ja hengähtää hetkeksi myös aivan omassa rauhassa, oman luottoporukan kesken.

Olemme jyvällä asiakkaidemme tarpeista ja autamme rakentamaan jokaisen tilaisuuden räätälöidysti. Kunkin ryhmän ja sen johtajan sekä mahdollisen kouluttajan, konsultin tai asiantuntijan eritystarpeet huomioiden. Teemme kaikkemme, jotta asiat sujuvat ja kaikki onnistuneeseen kokoukseen, vetäytymiseen, johtoryhmäpäivään, seminaariin tai yksityisjuhlaan tarvitsemasi ovat käsillä tai helposti järjestettävissä.

Ota yhteyttä niin rakennetaan onnistunut tilaisuus: Sinä tiedät, keitä siihen osallistuu – me tiedämme, miten heistä pidetään parasta huolta.